Sneller schadevergoeding | Advocaat voor letselschade

Snelheid loont

Hoe sneller een rechtshulpverlener wordt ingeschakeld, hoe eerder komt een goede en volledige schaderegeling op gang. Zo zorgt de rechtshulpverlener dat er snel een (eerste) voorschot op de schadevergoeding wordt betaald.

Eerder schadevergoeding

Helaas gebeuren er wel eens vervelende dingen. Een auto ongeluk waardoor je maanden moet gaan revalideren, een onterecht ontslag, mishandeld worden, stuk voor stuk zaken die zowel voor financiŽle, lichamelijke en psychische schade kunnen zorgen.

Als pleister op de wonden kun je in sommige zaken een schadevergoeding krijgen. Helaas kan het in veel gevallen erg lang duren voor je een keer echt de schadevergoeding op je rekening gestort krijgt en dit wil je natuurlijk niet.

Zorgen dat een zaak snel behandeld wordt

Als je wilt dat je snel recht hebt op je schadevergoeding zul je er in eerste instantie voor moeten zorgen dat je rechtszaak snel behandeld wordt. Want hoe sneller de zaak, hoe sneller er een oordeel wordt geveld en hoe sneller je dus ook weet of je recht op een schadevergoeding, hoe groot dit bedrag is en wanneer je er recht op hebt. Op deze manier heb je dus en sneller duidelijkheid en ook nog eens sneller je geld.

Er druk achter zetten

Het klinkt misschien erg voor de hand liggend, maar als je meer druk op een zaak zet en op het uitbetalen dan heb je 3 keer zo veel kans dat je vergoeding ook daadwerkelijk sneller wordt vergoed. Zorg er dus voor dat je een goede advocaat in handen hebt die mensen achter de broek zit. Denk er maar eens over na. Als jij op je werk heel de tijd door iemand op de hielen wordt gezeten, dan ga jij waarschijnlijk ook wel sneller iets voor hem of haar oppakken dan je normaal gesproken had gedaan.