Juridisch advies bij letselschade

Laat u helpen bij letselschade

Wanneer u iets ernstigs heeft meegemaakt in uw leven, waardoor uw functioneren tijdelijk of voor langere tijd niet optimaal is, dan is dat zeer ingrijpend. Is deze geestelijke of lichamelijke schade echter ontstaan door een misdrijf, ongeval of medische fout, dan kunt u spreken van letselschade. In geval van letselschade, moet u zo snel als mogelijk is naar de dokter om de aard van het letsel te laten vaststellen. Wanneer de aard van het letsel vervolgens is vastgesteld, kunt u een juridische procedure beginnen met een letselschade advocaat. Een goede letselschade advocaat kan er namelijk voor zorgen, dat u een schade vergoeding krijgt. Dit betekend niet dat geld de schade goed kan maken, maar het maakt het verwerken van het leed wel gemakkelijker, omdat er niet ook nog financiƫle zorgen bij komen kijken.

Welke schade vergoeding

Afhankelijk van het letsel en de veroorzaker van het letsel, kan er een schadevergoeding door de rechter worden vastgesteld. De schadevergoeding bij letselschade wordt ook wel smartengeld genoemd. Niet altijd komt hier echter een rechter aan te pas, omdat het smartengeld meestal door uw verzekering en de tegenpartij kan worden geregeld. Er wordt bij een schadevergoeding voor letselschade gekeken naar eventuele inkomsten die u misloopt door het letsel en de extra onkosten die u moet maken voor eventuele aanpassingen in uw leven. Tevens kan het toekennen van een schadevergoeding een emotionele genoegdoening betekenen i.v.m. het toegeven van de fout van de veroorzakende tegenpartij.

Waar vind ik een letselschade advocaat

Bijna iedere gemeente of stad heeft momenteel letselschade advocaten , omdat de vraag naar goede advocaten de laatste jaren enorm is toegenomen. Wij werkenn samen met advocaten en juristen in het hele land. Bijvoorbeeld:

 

1. Stel hier vrijblijvend uw juridische vraag
* verplicht veld
 
Uw juridische vraag: 
Vraag:*
 
Wanneer kunnen wij contact met u opnemen? 
Wanneer: Overdag In de avond 

2. Vul hier uw contactgegevens in
 
Aanhef:* Heer Mevrouw 
Naam:*
Telefoon:*
Uw email:*
Provincie:*