Letselschade advocaat vinden uit Groningen

Letselschade advocaten Groningen

U woont in Groningen of in de buurt van Groningen en u bent u op zoek naar een letselschade advocaat? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten in Letselschade!

Wij kunnen u helpen bij persoonschade, overlijdensschade, loonschade en alle soorten letselschade. Onze advocaten kunnen u te woord staan op ons kantoor te Groningen.

Stel daarom hier uw juridische vraag, en een gespecialiseerde letselschadeadvocaat zal contact met u opnemen.

De beste hulp bij letselschade

Woont u in Groningen en hebt u door een aanrijding letsel opgelopen, waardoor u aan huis gekluisterd bent? Of is er een fout gemaakt door het ziekenhuis, waardoor u extra letsel heeft opgelopen, dan valt dit onder letselschade.

Er is niets vervelender, dan buiten uw eigen schuld om slachtoffer te zijn van foute acties van derden. In zoín geval is het van groot belang dat u geholpen wordt door een ervaren letselschade advocaat, die er minimaal voor kan zorgen, dat u een financiŽle vergoeding krijgt, zodat de financiŽle verliezen door het voorval worden opgevangen. BoutOveres Advocaten in Groningen is hierbij uw steun en toeverlaat. BoutOveres Advocaten bevindt zich midden in het centrum van Groningen, waar meer dan 35 mensen werkzaam zijn. Op alle rechtsgebieden zijn ze thuis en twee zeer ervaren letselschade specialisten staan hier tot uw beschikking.

Waar neem ik contact op

Wanneer u meer wilt weten over letselschade en er over denkt een claim in te dienen, dan kunt u ons juridisch vragenformulier invullen.

U krijgt vervolgens van een van onze advocaten uitgebreide informatie en het advies wat in uw geval de beste stappen kunnen zijn.

Een aantal vooraanstaande letselschade specialisten in Groningen die inmiddels hun naam hebben waargemaakt zijn:

  • De Haan Advocaten en Notarissen, hoofdkantoor Groningen.
  • H.J. van Balen van Advocatenkantoor van Balen aan de Aweg 19, Groningen.
  • J.W. Kastelijn van Dorhout Advocaten aan de Van Ketwich verschuurlaan 98, Groningen.
  • J.J. van der Molen van Overes Advocaten aan de Ubbo Emmiussingel 19, Groningen.

Bij letselschade gratis rechtsbijstand

Indien u ervan overtuigd bent letselschade te hebben opgelopen, door toedoen van een ander, is het raadzaam om altijd een letselschade advocaat te raadplegen. Indien er namelijk sprake is van aansprakelijkheid die bij een ander ligt, is de gehele procedure gratis. De letselschade specialist kan u hier bij de intake, die overigens ook gratis is al uitsluitsel over geven. Bij aantoonbaarheid van aansprakelijkheid zijn alle kosten namelijk voor de aansprakelijke partij.